Corporate Finance

Bij MUNT Corporate Finance richten wij ons op het verhogen, herstellen, waarderen en behouden van waarde. Bedrijfsovername, fusie, investeringspotentieel of bedrijfsbeëindigingen. Vakgebieden die de nodige deskundigheid, zorgvuldigheid en betrokkenheid vereisen. Onze accountants, bedrijfsadviseurs, fiscalisten en juristen staan cliënten bij tijdens de dynamische periodes van bedrijfseconomische herstructureringen. Onze expertise beslaat de o.a. de volgende gebieden:
 

  • Bedrijfsovername- en opvolging
  • Fusies
  • Bedrijfswaardering
  • Due Diligence
  • Financieringen en investeringen

 

Procesbegeleiding bij bedrijfsoverdracht en fusies

Een bedrijfsoverdracht of een fusie zijn delicate en complexe vraagstukken. Deze vraagstukken kosten veel tijd, energie en vereisen kennis van zaken. De adviseurs van MUNT dragen zorg voor een algehele procesbegeleiding. Gedurende het traject kunnen cliënten bouwen op de deskundigheid van MUNT. Onze professionals zorgen ervoor dat cliënten grip krijgen op het proces.
 

Bedrijfswaardering en Due Diligence

Bedrijfswaarderingen kunnen worden uitgevoerd bij overnames, fusies, conflicten tussen vennoten, nalatenschap of echtscheidingen. Een juiste bedrijfswaardering is van essentieel belang aangezien een waardering invloedrijke financiële gevolgen kan hebben. Naast het uitvoeren van bedrijfswaarderingen kan er middels een Due Diligence (gepaste zorgvuldigheid) onderzoek verricht worden naar de reële stand van zaken. Met een Due Diligence onderzoek kunnen beslissingen binnen een acquisitieproces goed en zorgvuldig onderbouwd worden. Een Due Diligence onderzoek verwijst naar het proces van zorgvuldig analyseren en evalueren van beschikbare data en informatie.
 

Overige diensten corporate finance

Corporate Finance is een groot vakgebied, het omvat verschillende disciplines. Contacteer ons voor meer informatie over onze dienstverlening.

De Masters van MUNT realiseren doelstellingen

We know what to do!

  • Meesters op het gebied van accounting, belastingen, business en legal
  • Wij vertalen data naar informatie en nieuwe inzichten
  • Wij zetten ideeën en wensen om in actie met impact
  • Wij hebben alles onder controle en zorgen voor toegevoegde waarde

Deskundigheid, betrouwbaarheid en creativiteit definiëren onze organisatie. Het creëren van toegevoegde waarde is het uitgangspunt bij onze dienstverlening.