Backoffice

MUNT biedt een breed dienstenpakket aan dat uiteenloopt van advisering en begeleiding tot het verzorgen en beheren van complete financiële afdelingen van organisaties. Wij verzorgen de complete backoffice van organisaties en stellen organisaties in staat om hun volle potentieel te realiseren.
 
Wij voeren volledige ‘management’-activiteiten uit bij diverse organisaties en instellingen. MUNT is allround op het gebied van (interim)management, projectmanagement en beheer. Hiertoe behoren o.a. de volgende werkzaamheden en disciplines:
 

  • Volledige backoffice
  • Interim-management & CFO
  • Projectmanagement
  • Het beheren en managen van vastgoed

 

Volledige backoffice

Er kunnen zich situaties voordoen waarbij er tijdelijk als langdurig behoefte is aan een invulling van een managementfunctie dan wel het uit besteden van de gehele backoffice van de organisatie. Deze invulling, waarbij vertrouwelijkheid en expertise een belangrijke rol spelen, karakteriseert MUNT. MUNT biedt organisaties een adequate invulling van belangrijke posities binnen de organisatie en neemt daarbij alle zorgen uit handen.
 
In het bedrijfsleven kan het voorkomen dat sommige opdrachten aan de aandacht van de ondernemer of organisatie dreigen te ontglippen met als gevolg procesvertragingen, lagere marge en eventueel ontevreden cliënten. MUNT ondersteunt haar cliënten bij dreigende knelpunten in de operationele bedrijfsvoering. Hierbij valt te denken aan het optimaliseren van de administratieve organisatie en de interne beheersing alsmede het invullen van de CFO functie. Het voeren van projectmanagement bij ingewikkelde transacties, (fiscale)herstructureringen, fusies en overnames.
 
De combinatie van financiële deskundigheid, betrouwbaarheid en (praktische) ervaring zorgen voor toegevoegde waarde.

De Masters van MUNT realiseren doelstellingen

We know what to do!

  • Meesters op het gebied van accounting, belastingen, business en legal
  • Wij vertalen data naar informatie en nieuwe inzichten
  • Wij zetten ideeën en wensen om in actie met impact
  • Wij hebben alles onder controle en zorgen voor toegevoegde waarde

Deskundigheid, betrouwbaarheid en creativiteit definiëren onze organisatie. Het creëren van toegevoegde waarde is het uitgangspunt bij onze dienstverlening.