Accountancy

De accountants van MUNT Control bieden een allround dienstverlening aan op het gebied van bedrijfsanalyses tot het opstellen en controleren van de jaarrekening. MUNT Control is een dienstverlener op het gebied van financiële verslaggeving, hierbij staan de volgende diensten centraal:
 

  • Opzetten, verwerken en controleren van de financiële administratie
  • Samenstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken
  • Het beoordelen en controleren van jaarrekeningen
  • Het opstellen van managementrapportages en verstrekken van bijzondere verklaringen (zoals subsidieverklaringen & ISAE 3402 rapportages)
  • Advisering inzake de administratieve organisatie en interne beheersing
  • Alle overige aanverwante accountancy werkzaamheden

 

Administratieve organisatie

De financiële administratie speelt een belangrijke rol in elke organisatie. Vanwege haar prominente rol binnen de organisatie kan de financiële administratie kostbare tijd in beslag nemen. MUNT Control ontlast haar klanten in deze en zorgt ervoor dat haar klanten in alle rust kunnen ondernemen. De administratie wordt opgezet, verwerkt en gecontroleerd tot in de details. Nauwkeurigheid, deskundigheid en creativiteit vormen de basis van onze aanpak.
 
Naast het verwerken van de administratie bieden wij onze cliënten een persoonlijke begeleiding bij het opzetten van een adequate administratieve organisatie en interne beheersing.
 

Jaarrekeningen en advisering

Iedere organisatie heeft behoefte aan goede managementinformatie. Vanuit onze rol als sparringpartner begeleiden wij onze cliënten bij het implementeren van een efficiënt managementinformatiesysteem. Immers, een efficiënt en effectieve administratie vormt de basis voor een adequate financiële rapportering. Het samenstellen en controleren van jaarrekeningen alsmede overige aanverwante werkzaamheden worden uitgevoerd door deskundige en praktische adviseurs.
 
Wij beperken onszelf niet alleen tot het samenstellen en controleren van de jaarrekening, maar houden tussentijds ook een vinger aan de pols. De rol van onze adviseurs strekt zich uit tot advisering en begeleiding door middel van een prospectieve blik op zaken. Aan de hand van (kritische) prognoses en analyses stellen wij onze cliënten in de gelegenheid om adequaat en tijdig bij te sturen (of aan te sturen).

De Masters van MUNT realiseren doelstellingen

We know what to do!

  • Meesters op het gebied van accounting, belastingen, business en legal
  • Wij vertalen data naar informatie en nieuwe inzichten
  • Wij zetten ideeën en wensen om in actie met impact
  • Wij hebben alles onder controle en zorgen voor toegevoegde waarde

Deskundigheid, betrouwbaarheid en creativiteit definiëren onze organisatie. Het creëren van toegevoegde waarde is het uitgangspunt bij onze dienstverlening.